- pripremanje svih vrsta toplih i hladnih jela
- odabir i priprema namirnica
- određivanje tehnologije pripremanja hrane i samo njezino pripremanje (kuhanje, pečenje, prženje, pirjanje i drugo), kao i pripremu za posluživanje jela
- na osnovi normativa i zahtjeva ugostiteljskoga objekta u kojemu rade, kuhari sastavljaju dnevne i tjedne jelovnike
- u skladu s tim jelovnicima naručuju i preuzimaju namirnice
- kako se sve namirnice ne troše isti dan, kuharova je dužnost da ih uskladišti i očuva od kvarenja
- budući da sudjeluju u svim tehnološkim fazama pripreme hrane, kuhari rukuju brojnim kuhinjskim strojevima, alatima i posuđem različite namjene
Broj izvršitelja: 1.
Uvjeti:
- razina obrazovanja: KV/SSS
- radno iskustvo: 3 mjeseca
Što nudimo:
- ugovor na neodređeno; upražnjeni poslovi
- mogućnost zapošljavanja umirovljenika
- rad na puno radno vrijeme
- nema smještaja
- naknada za prijevoz: u cijelosti