- dočekuje i ispraćuje goste te brine o njihovom smještaju
- potpuno je upoznat s ponudom jela i pića u hotelu kako bi dao pravovaljanu informaciju gostu
- prima narudžbe, blokira i poslužuje hranu i piće te apservira stolove
- gostima prezentira ponudu hrane i pića te daje preporuke
- vrši pripreme restorana i ostalih radnih prostora koji su neophodni za obavljanje procesa rada
- prikuplja i priprema inventar, vrši spremanje stolova i stolica nakon obroka, mijenja stolnjake, nadstolnjake, ubruse i pepeljare
- vodi brigu o čistoći i estetici stolova
- prigotovljava jela pri stolu gosta (flambiranje, filetiranje, tranširanje)
- ispostavlja račune i naplaćuje izvršene usluge
- zajedno s voditeljem smjene vodi evidenciju o utrošenom materijalu
- sudjeluje u promoviranju usluga hrane i pića i njihovoj sugestivnoj prodaji
- i ostali poslovi u duhu radnog mjesta po nalogu rukovoditelja
Odgovornosti:
- odgovoran je za pravovremeno, pravilno i kvalitetno izvršavanje poslova i delegiranih zadataka
- odgovoran za kvalitetu usluge i proizvoda
- financijski je odgovoran za zaduženi novac i naplatu potraživanja
- financijski i materijalno odgovara za lom, manjak i štetu osnovnih sredstava
- odgovoran je za rad prema HACCP-u
Broj izvršitelja: 2.
Razina obrazovanja: KV/SSS.
Što nudimo:
- ugovor na određeno; povećan opseg posla
- rad na puno radno vrijeme
- zajednički smještaj
- naknada za prijevoz: u cijelosti