Sudjeluje u izradi jelovnika i planu nabave roba, organizira spravljanje jela i njihovu distribuciju, izračunava količinu namirnica prema broju korisnika, vodi brigu o kvaliteti, kvantiteti i tehnologiji pripreme obroka, priprema jela i slastice, vodi brigu o otpadu hrane, provodi sustav HACCAP.
Uz zamolbu dostaviti životopis, presliku Domovnice ili osobne iskaznice, presliku svjedodžbe o završenom školovanju za kuhara, potvrdu od HZZMO o radnom stažu, Uvjerenje o nekažnjavanju, tj. da se ne vodi kazneni postupak (ne stariju od 3 mjeseca od objave natječaja).
Vrsta zaposlenja:
- na neodređeno; upražnjeni poslovi
- mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Naknada za prijevoz: u cijelosti.
Stručna sprema: KV/SSS.
Radno iskustvo: 1 godina.
Pisana zamolba: Dom za starije osobe Sveti Josip Zagreb, Dunjevac.