- pripremanje svih hladnih i toplih jela i deserata
- u okviru pripreme i spremanja jela, komunikacija sa nadređenima, upoznavanje s planom rada i primanje uputa za rad i identificiranje sastojaka potrebnih za pripremu jela
- održavanje skladišta, kontrola isteka roka namirnica i kvarenje istih, provjeravanje ispravnost opreme i uređaja
- ustrojavati rad kuhinje, sudjelovanje u svim dijelovima
- temeljit rad
- pranje sastojaka
- sjeckanje hrane
- odabir začina
- kuhanje
- uključen u nabavu sa izvršnim kuharom i nabavom
- provjeravanje i preuzimanje namirnica
- gospodarenje sa namirnicama
- održavanje higijenskih standarda
- ispunjavanje HACCP-a
- HACCP certifikat
- BS
- vođenje ostale kuhinjske dokumentacije
- primjenjivanje procedura radi zaštite od opasnih stvari, korištenje opreme na ispravan način, osposobljavanje suradnika za ispravno korištenje opreme i materijala
Dokumentaciju zaprima od strane IK, dogovor o nadolazećem tjednu i planu rada.
Broj izvršitelja: 1.
Uvjeti:
- razina obrazovanja: KV/SSS
- radno iskustvo: 5 godina
Što nudimo:
- ugovor na neodređeno; upražnjeni poslovi
- rad na puno radno vrijeme
- 2 smjene
- nema smještaja
- naknada za prijevoz: u cijelosti