Dobar posao u Valamaru čeka upravo tebe! Prijavi se i otkrij zašto smo Prvi s razlogom!
Od obala Istre, preko Kvarnera, do zidina Dubrovnika i alpskih vrhova Austrije - tvoja karijera u Valamaru može procvjetati. Čvrsto vjerujemo da su naši zaposlenici temelj našeg uspjeha. Kao vodeći poslodavac u turizmu, ponosno nudimo izvrsne radne uvjete koji potiču osobni rast, profesionalni razvoj i sveukupni uspjeh. S nestrpljenjem očekujemo tvoju prijavu i da postaneš dio naše Valamar priče.
Lokacije rada:
- Valamar Riviera d.d. (Poreč, Rabac, Otok Krk, Dubrovnik)
- Imperial Riviera d.d. (Poreč, Rab, Makarska, Dubrovnik)
Što nudimo?
- primanja u vrhu sezone između 1.400 i 2.000 eura neto
- mogućnost sezonskog ili cjelogodišnjeg zapošljavanja
- dodatne nagrade tijekom godine – 400 eura neto za zaposlenike koji žive u destinacijama, dar djetetu, regres za godišnji odmor, Valfresco poklon bon, božićnica
- topli obroci, osiguran smještaj ili dodatak za najam stana po vlastitom izboru – program "Krov nad glavom"
- slobodan dan za roditelje prvašića, dani za selidbu, dani za rođenje djeteta
- Mogućnost zapošljavanja u Austriji tijekom zimske sezone
- Izvrsne mogućnosti za razvoj karijere
- Dostupan edukacijski materijal 24/7
- Family & Friends popusti na smještaj u Valamarovim hotelima ili kampovima od Dubrovnika do Istre, kao i na skijanje u Austriji
- 30% popusta na hranu i piće u Valamarovim restoranima i barovima
- Popusti na usluge kod više od 300 partnera (sportske aktivnosti i izleti, wellness, online trgovine, optike, frizeri, avio karte, prijevoz, pogodnosti kod banaka...)
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS Konobar
- poželjno tri godine radnog iskustva, od čega dvije godine na poslovima posluživanja
- poželjno znanje dva strana jezika
- završena škola za barmena
- komunikativnost, ljubaznost, usmjerenost na gosta
Područja odgovornosti:
- stručno spravljanje miješanih pića pred gostom za barom
- korištenje i razumijevanje stručne terminologije i sastojaka za izradu miješanih pića i toplih napitaka
- pripremanje i izdavanje narudžbi konobarima i gostima, pazeći na kvalitetu i normative pića
- briga o čistoći inventara i izgledu radnog prostora
- primjenjivanje mjera i sredstava zaštite na radu